4. Lisansüstü Tekstil Tasarımı Anabilim Dalı Lisansüstü Sergisi Açıldı
09 Nisan 2018 10:05

Gazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Uslan'ın katılımıyla 4. Tekstil Tasarımı Anabilim Dalı Lisansüstü sergisi açıldı.

Gazi Üniversitesi Güzel Sanatlar Enstitüsü Tekstil Tasarımı Anabilim Dalı Lisansüstü öğrencilerinin geleneksel 4. Lisansüstü Öğrenci Sergisi 19-23 Mart  tarihleri arasında Gazi Üniversitesi Resim Heykel Müzesi'nde izleyicilele buluştu.  Serginin açılışına Rektör İbrahim Uslan, Gazi Üniversitesi  Sanat ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Pınar Göklüberk Özlü, Güzel Sanatlar Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Saliha Ağaç, Tekstil Tasarımı Bölüm Başkanı H. Feriha Akpınarlı ile birlikte akademik personel ve öğrenciler katıldı. Sergide öğrencilerin dersleri kapsamında dokuma, örme ve baskı teknikleriyle  oluşturdukları tasarımlar sergilendi. Rektör Prof.Dr. İbrahim Uslan sergide sergilenen eserleri inceleyerek  bilgi aldı. Serginin sonunda Rektör İbrahim Uslan tarafından katılımcılara katılım belgesi verildi.